Op 18 mei 2021 is Loïs Dubbeldam gestart met haar afstudeerstage bij Cure+Care consultancy. 

Mijn naam is Loïs Dubbeldam, woonachtig te Vleuterweide. Als afsluiting van het laatste jaar van mijn HBO opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool ben ik per 18 mei 2021 bij Cure+Care consultancy gestart met mijn afstudeerstage.

 
Tijdens het volgen van een minor Vastgoedmanagement, waarbij ik samen met twee studiegenoten een herbestemmingsconcept heb geschreven voor een leegstaand pand in Den Haag, raakte ik geïnteresseerd in vastgoed- en huisvestingsvraagstukken. Vooral de verschillende mogelijkheden die er zijn binnen de vastgoed- en huisvestingssector hebben mij enthousiast gemaakt voor deze richting. Daarnaast gaf het veel voldoening om een concept te ontwikkelen dat aansloot op de wensen van de opdrachtgever. Dit proces vond ik zo interessant dat ik binnen de vastgoed- en huisvestingsmanagementbranche op zoek ben gegaan naar een afstudeerplek; die ik nu bij C+C gevonden heb.

Tijdens mijn afstudeerstage onderzoek ik hoe het huisvestingsconcept voor de ouderenzorg van de toekomst eruitziet. C+C wil met dit onderzoek haar huisvestingsvisie voor de ouderenzorg van de toekomst creëren, net zoals eerder een soortgelijke visie is opgesteld voor het ziekenhuis van de toekomst.

Binnen C+C wil ik mij verder ontwikkelen op het gebied van huisvestingsvraagstukken. Daarnaast hoop ik een creatieve input te kunnen geven binnen het afstudeerproject en mijn collega’s te kunnen inspireren. 

 

02-06-2021