Op 7 februari 2022 is Rick Remmé gestart met zijn afstudeerstage bij Cure+Care consultancy. 

 Afstudeerstagiair Rick Remmé 

Mijn naam is Rick Remmé, ik ben 20 jaar oud en woon in Hoofddorp. Als afsluiting van het laatste jaar van de HBO opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool start ik per 7 februari 2022 mijn afstudeerstage bij Cure+Care consultancy (C+C). 

 

Tijdens mijn studie kwam ik er snel achter dat de vastgoed-gerelateerde vakken mij het meest inspireerden. In het laatste studiejaar heb ik dan ook voor de minor Vastgoedmanagement gekozen, waarbij ik binnen een projectgroep een herbestemmingsconcept voor een leeg pand in Den Haag heb opgesteld. Dit project heeft mij gestimuleerd om een afstudeerstage te zoeken binnen de branche vastgoed-/huisvestingsmanagement. 
 
Bij C+C ga ik tijdens mijn afstudeerstage onderzoek doen naar de relatie tussen de impact van infectieziekten op de gezondheidszorg en de rol die huisvesting hierin vervult. Waarbij de keuze voor dit onderzoek voortkomt uit de impact van de COVID pandemie op de gezondheidszorg. De vraag is namelijk niet óf, maar wannéér er een volgende pandemie ontstaat. 

De COVID pandemie zorgt bij de opdrachtgevers van C+C voor verschillende huisvestingsvragen. Met dit onderzoek wil C+C een beter inzicht krijgen in de concrete – huisvestingsgerelateerde – maatregelen die kunnen worden genomen om de impact van pandemische infectieziekten op de zorgproductiviteit te beperken. 

 

Tijdens mijn afstudeerstage wil ik mijn kennis op het gebied van huisvestingsvraagstukken verbreden. Daarnaast hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie. 

 

01-03-2022