Vanaf november 2019 versterkt Bas Wouters als adviseur huisvesting/ projectmanager ons bureau. 

 

Bas heeft HBO bouwkunde gestudeerd en is werkzaam geweest in de aannemerij. Aanvullend hierop heeft hij de master Management in the Built Environment aan de TU Delft gevolgd en met succes afgerond. Tijdens deze master is Bas in november 2018 bij Cure+Care consultancy (C+C) begonnen. Waarbij hij eerst als project medewerker in dienst is getreden en later als afstudeerder. Bas heeft tijdens zijn afstuderen onderzoek gedaan naar de behoefte aan slimme technologische oplossingen die de patiënttevredenheid, de workflow van de medisch specialist en het gebruik van ruimte binnen de polikliniek kunnen optimaliseren. 

 

Tijdens de afstudeerperiode is Bas tevens betrokken geweest bij verschillende projecten binnen C+C. Het mogen meedenken over de diverse interessante projecten en de goede balans tussen de geboden uitdaging en ondersteuning hebben ervoor gezorgd dat Bas nu begonnen is als adviseur huisvesting/projectmanager.

 

Met zijn bouwkundige achtergrond is hij een aanvulling op het team. Het eerste jaar zal Bas met name ondersteuning bieden aan diverse lopende projecten. Hij hoopt zich binnen C+C verder te kunnen ontplooien als een ervaren adviseur en projectmanager. 

 

13-12-2019