Vanaf november 2020 versterkt Christiaan Truitman als adviseur huisvesting/projectmanager ons bureau. 

 

Mijn naam is Christiaan Truitman, woonachtig in Harderwijk en sinds 2 november als projectmanager/adviseur werkzaam bij Cure+Care consultancy. 

 

Na succesvol de HBO-opleiding Facility Management te hebben afgerond, heb ik de Master Facility and Real Estate Management behaald. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als bouwkundig adviseur, waar ik verantwoordelijk was voor het (technisch-) beheer van kantoorpanden. Daarnaast heb ik bijgedragen aan het in kaart brengen van de woningportefeuille van een grote woningcorporatie, gericht op seniorenwoningen en zorgvastgoed.

 

Door het regelmatige bezoek aan diverse zorglocaties heb ik gezien hoe belangrijk goede huisvesting binnen de zorg is. Dit, gecombineerd met de kennis die ik tijdens mijn studies heb opgedaan, heeft het gevoel dat ik mij hiervoor in wil zetten versterkt.

Binnen C+C hoop ik mij verder te ontwikkelen tot een ervaren projectmanager en zo mijn steentje bij te dragen aan goede en passende huisvesting in de gezondheidszorg.

 

11-11-2020