Contractondertekening Argos Zorggroep & aannemer nieuwbouw Breede Vliet – Meeuwenhof

Op maandag 25 november jl. vond bij Argos Zorggroep een belangrijke mijlpaal plaats voor de nieuwbouw Breede Vliet – Meeuwenhof: het contract met aannemer BM van Houwelingen uit Hardinxveld-Giessendam is getekend!

Namens Argos Zorggroep ondertekende Edwin Wulff het contract. Van Houwelingen werd vertegenwoordigd door dhr. K. Huisman, Directeur Utiliteitsbouw. Argos Zorggroep heeft een zorgvuldig aanbestedingsproces doorlopen voor de nieuwbouw Breede Vliet – Meeuwenhof. Er is gekozen voor aannemer BM van Houwelingen omdat zij de beste prijs-kwaliteit verhouding boden én omdat het familiebedrijf veel waarde hecht aan partnership .

De bouw van het nieuwe Breede Vliet – Meeuwenhof is al gestart. Het heiwerk is gereed en momenteel werkt de aannemer aan de fundering. Zowel voor Argos Zorggroep als voor BM van Houwelingen is de nieuwbouw Breede Vliet – Meeuwenhof een groot project. Bijzonder is dat er voor dit project geen traditioneel bestek is, maar een functioneel pakket van eisen op basis van een voorlopig ontwerp Plus. Van Houwelingen is daardoor niet alleen aannemer, maar ook partner en mede verantwoordelijk voor het realiseren van de nieuwbouw binnen de afgesproken kosten.

Bent u benieuwd naar beelden vanaf de bouwplaats? Bezoek dan eens de speciale nieuwbouwpagina op onze website.

 

(Bron: Argos Zorggroep) 26-11-2019