Vanaf Mei 2023 versterkt Daan Garretsen  als adviseur huisvesting/ projectmanager ons bureau. 

Mijn naam is Daan Garretsen, per 1 mei ben ik als adviseur/projectmanager werkzaam bij Cure+Care consultancy. 

In de afgelopen 13 jaar heb ik in verschillende rollen meegewerkt aan de realisatie van nieuwbouwprojecten bij de NoordWest Ziekenhuisgroep in Alkmaar en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Bij het RKZ was ik als manager bouw eindverantwoordelijk voor het totale project.

Bij deze en andere opdrachtgevers heb ik op een prettige manier met verschillende adviseurs van C+C samengewerkt, waardoor de keuze om me bij het team van C+C aan te sluiten een logische was.

Binnen het zorgvastgoed ben ik vooral geïnteresseerd in het begeleiden en opstellen van Programma’s van Eisen, het ontwerp van een project, vergunningen, contractmanagement en omgevingsmanagement. De relatie en verbinding met de interne organisatie staan daarbij voor mij centraal.

Ik verwacht met mijn kennis en expertise een goede aanvulling te zijn op het C+C team en kijk uit naar het verder ontwikkelen van mijn adviserende rol.

 

10-05-2023