Ons team

Wij hebben een enthousiast team met een hart voor de zorg. Onze jarenlange ervaring hebben wij opgedaan binnen diverse zorgorganisaties in de Cure en Care sector. Met onze kennis en ervaring dragen wij letterlijk een steentje bij aan verdere verbetering van de kwaliteit van de gezondheidszorg. De samenwerking tussen onze medewerkers in combinatie met hun kennis en ervaring uit de diverse fasen van projecten in de zorg maakt ons al organisatie uniek. 


Vacature

Heb jij het juiste DNA?
+ Geef jij graag aansturing aan bouw- en huisvestingsprojecten, breng je daarbij jouw           ervaring en expertise in?
+ Neem je graag verantwoordelijkheid, het initiatief en jaag je de boel aan?
+ Leg jij de verbinding tussen de gezondheidszorg en huisvesting?
+ Zie jij uitdaging in het verder ontwikkelen en delen van je kennis en vaardigheden?

Ter versterking van ons team zijn wij namelijk per direct op zoek naar een

(junior) projectmanager / consultant


Beschik jij over:
+ Academisch werk- en denkniveau, met bijvoorbeeld een opleiding richting bouwkunde, bedrijfskunde of vastgoedmanagement
+ Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
+ Interesse in of ervaring met zorgvastgoed
+ De drive om je eigen ontwikkeling vorm te geven
+ Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
+ Een goed analytisch vermogen

En ben jij:
+ Een enthousiaste en een tikkeltje eigenwijze collega
+ Leergierig en ambitieus
+ Een teamplayer en ook een leider
+ Bereid om te reizen voor de projecten op locatie
+ In het bezit van rijbewijs B
+ Inzetbaar op korte termijn

Dan gaan wij graag met jou in gesprek over jouw ambities en onze plannen!

Wat bieden wij?
Cure+Care consultancy (C+C) is gespecialiseerd in het in kaart brengen en oplossen van huisvestingsvraagstukken in de gezondheidszorg. Van strategische visievorming en het programmeren van huisvesting tot en met financiële doorrekening en projectmanagement tijdens de uitvoering. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een groeiend bedrijf, waarbij je zult werken aan prachtige projecten.

Wij houden er bij C+C een informele sfeer op na zonder hiërarchie. ‘Samen werken’ is hoe wij het doen. En uiteraard bieden wij jou de arbeidsvoorwaarden zoals die passen bij jouw profiel en functie. Persoonlijke begeleiding en gerichte trainingen bieden je de mogelijkheid om je verder te bekwamen en door te groeien.

Herken jij je in deze vacature als onze nieuwe collega, dan gaan we graag met jou in gesprek over jouw ambities en onze plannen. Direct solliciteren kan door je curriculum vitae met motivatie te mailen naar [email protected]. Voor vragen kan je contact op nemen met Ron Gerritsen (030 – 225 80 30).