In memoriam Bart Jansen

Met grote verslagenheid zijn wij op zondag 18 juni jl. in kennis gesteld van het plotseling overlijden van onze fijne collega Bart. Hij mocht slechts 37 jaar worden. 


Weggegleden tijdens zijn slaap en daarmee weggerukt van zijn prachtige gezin. Wij zijn sprakeloos, onze gedachten en ons medeleven gaan uit naar zijn partner Jennifer, zijn kinderen Julan, Feden, Louèn en familie. Wij verliezen met hem een fantastische collega, die met zijn rust, betrokkenheid en energie veel voor ons als collega’s en onze opdrachtgevers heeft betekend. 

Bart heeft ruim 4,5 jaar bij Cure+Care consultancy gewerkt in de functie van projectmanager/adviseur en een belangrijke bijdrage geleverd aan de aansturing van diverse projecten onder andere bij het Alrijne Ziekenhuis, het Amsterdam UMC locatie VUmc, Visio, OMC Zaandam en de Treant Zorggroep. 

Bart heeft zich snel thuis gemaakt in ons team en in zijn werk bij de opdrachtgevers. Zijn enthousiasme, energie en zijn nuchterheid maakten hem als mens uniek en straalde in positieve zin uit op ons als collega’s. Bart kon onze opdrachtgevers echt ontzorgen door zaken adequaat en professioneel te regelen. 

Hij heeft zich ontwikkeld tot een gedreven projectmanager/adviseur actief in complexe ziekenhuisomgevingen. Wij zullen zijn collegialiteit, betrokkenheid, humor en professionaliteit enorm missen. Bart, wij zullen jou nooit vergeten! 

Wij wensen Jennifer, de kinderen, naaste familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe bij de verwerking van dit grote en ongrijpbare verlies. 

 

22-06-2023