Vanaf januari 2020 versterkt Inge Oudshoorn als secretaresse ons bureau. 

 Mijn naam is Inge Oudshoorn, woonachtig in Ermelo, en per 1 januari 2020 voor 18 uur per week werkzaam als secretaresse bij Cure+Care consultancy.

 Het is altijd mijn grote wens geweest verpleegkundige te worden en ik heb, na het behalen van mijn diploma, dan ook 4 jaar op een chirurgische afdeling in het VU ziekenhuis in Amsterdam gewerkt.

In 1985 heb ik de switch gemaakt naar een kantoorbaan en ben ik voor een groot internationaal bedrijf gaan werken, eerst als secretaresse, later als sales support medewerker. De laatstgenoemde functie is specifiek gericht op het in kaart brengen van de belangrijkste klanten en het optimaliseren van de klantgegevens. 
 Ik heb lange tijd in een duobaan gewerkt. Dit was voor mij een hele fijne combinatie aangezien mijn destijds naaste collega en ik onze sterke punten goed hebben kunnen combineren. Het heeft mij veel geleerd over samenwerken en het toch behouden van je eigen identiteit.

Afgelopen zomer ben ik, samen met mijn man, vanuit de Randstad naar het midden van het land verhuisd en kreeg ik de mogelijkheid te solliciteren bij Cure+Care consultancy.
 De functie past precies bij mij maar het is vooral de prettige sfeer binnen het bedrijf die mij motiveert. Ik zal me specifiek gaan richten op het kwaliteitsmanagementsysteem, het redigeren van teksten/correspondentie en marketingondersteuning. En het is vooral de link met de zorg die de cirkel dan weer rond maakt!

 

17-01-2020