15 jaar Cure+Care consultancy

 

Op 1 mei 2020 keken wij met trots terug op 15 succesvolle jaren als adviesbureau binnen de Gezondheidszorg.

 

Vanaf het begin heeft ons bedrijf zich ingezet voor meer dan 100 verschillende opdracht-gevers. Bij een aantal van hen zijn wij zelfs al vanaf onze oprichting betrokken. Wij realiseren ons dan ook dat het vertrouwen en de waardering van onze opdrachtgevers C+C hebben gebracht waar het nu is. 

 

Het succes van C+C tijdens de afgelopen 15 jaar zetten we voort door trouw te blijven aan wie we zijn. Het team is gevarieerd in discipline, vakkennis en persoonlijkheid. En bovenal zijn we ambitieus en gemotiveerd om gezamenlijk ons steentje bij te dragen aan de gezondheids-zorg. We werken samen met onze opdrachtgevers, we doen dit pragmatisch en helder en we leveren maatwerk vanuit onze brede ervaring. Zo blijft de expertise en ontwikkeling van C+C geborgd voor de toekomst. 

 

Natuurlijk willen wij dit jubileum en de gelegenheid om onze klanten te bedanken voor de jarenlange trouw niet ongemerkt voorbij laten gaan. De richtlijnen vanuit regering en RIVM rond het Corona virus geven helaas op dit moment nog niet de mogelijkheid elkaar persoonlijk te ontmoeten. Wij gaan op een later moment zeker aandacht besteden aan ons jubileum, echter de veiligheid en gezondheid van eenieder heeft onze hoogste prioriteit. 


Wij houden u op de hoogte! 29-04-2020