Klimmendaal hervat werkzaamheden op locatie Deventer 

 

Onze opdrachtgever Klimmendaal streeft er naar de juiste revalidatiezorg aan te bieden op de juiste plaats en het juiste moment. Het vertrek uit het Deventer ziekenhuis per 1 januari 2019 maakte dat Klimmendaal op zoek moest naar een nieuwe tijdelijke locatie om poliklinische revalidatiebehandelingen voort te zetten. In een periode van zes maanden heeft C+C consultancy het team van Klimmendaal ondersteunt bij het beoordelen van locaties, opstellen van het Programma van Eisen, inrichten van de projectorganisatie en het begeleiden van het ontwerp en de uitvoering.  

 

Ondanks een onzekere periode over de gevonden huisvesting, is Klimmendaal verheugd dat de behandelingen vanaf 4 maart jl. van start zijn gegaan aan de locatie Hunneperkade te Deventer. De komende jaren zal Klimmendaal zich samen met de gemeente sterk maken voor de Health Campus op het Brinkgreventerrein; de locatie die zowel Klimmendaal als de gemeente voor ogen hebben voor de toekomst. 

 

Klimmendaal biedt specialistische revalidatiegeneeskundige zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. De revalidatiezorg wordt geboden vanuit diverse locaties in Oost-Nederland, namelijk Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen. De patiĆ«nten worden begeleid naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past, met als doel optimaal te participeren in de samenleving. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ron Gerritsen door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 06 30 38 82 30. 

23-04-2019