Nieuwe huisvesting en nieuwe huisstijl voor Cure+Care consultancy!

Cure+Care consultancy (C+C) heeft mooi nieuws te melden: we zijn verhuisd! Diverse redenen waren voor ons doorslaggevend om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor ons bureau. Voor wat betreft het resultaat? Een nieuw kantoor, enkele kilometers verderop!

Na veertien jaar gevestigd te zijn geweest aan de Bilderdijklaan te Bilthoven, was Cure+Care consultancy toe aan een volgende stap. In onze dienstverlening bij interessante en trouwe opdrachtgevers met uitdagende projecten hoort immers een kantoor in een moderne flexibele omgeving. Ons nieuwe kantoor bevindt zich op het terrein van “Berg en Bosch”, Professor Bronkhorstlaan 10-92 te Bilthoven (gebouw 92, 1e etage). Dit nieuwe kantoor past bij de professionaliteit en uitstraling van ons bureau en geeft ons voldoende ruimte om verder te groeien.

Berg en Bosch staat voor ondernemen met gezond perspectief. Op het terrein zijn organisaties gevestigd die actief zijn in de sectoren sociaal-maatschappelijke dienstverlening, zorg en gezondheid. Daarnaast ademt de locatie van Berg en Bosch historie: de historie van het voormalige sanatorium (dat later de functie kreeg van een ziekenhuis) dat in de 20e eeuw op het terrein gevestigd werd. Voor ons bureau is Berg en Bosch daarom een logische keuze voor onze huisvesting.

Terwijl de laatste hand aan het interieur van ons nieuwe kantoor wordt gelegd, zijn onze medewerkers al geïnspireerd door deze nieuwe plek om de opgedane energie bij u over te brengen! Maar niet alleen de huisvesting is in een nieuw jasje gestoken. Bij een nieuw kantoor, hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl. Ons logo heeft een verfrissende uitstraling gekregen. Vanaf 1 juli 2019 verwelkomen wij u graag op onze nieuwe website waar wij vol trots onze nieuwe huisvesting en huisstijl presenteren en u alles kunt lezen over onze dienstverlening!

Niet alleen benieuwd naar onze nieuwe website maar ook benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Wij nodigen u van harte uit, een keer bij ons te komen kijken in de nieuwe omgeving. De koffie staat klaar en parkeren kunt u direct onder ons gebouw.

Graag tot ziens!

12-06-2019