Nieuwe locatie Vanboeijen met 24 plaatsen VG-kind in gebruik

 

De nieuwbouw voor Vanboeijen voor 24 plaatsen VG-kind op Park Diepstroeten is opgeleverd naar tevredenheid van de medewerkers en bewoners inmiddels in gebruik genomen. Ook complimenteerde onze opdrachtgever ons op de wijze waarop we het project (binnen de financiële kaders) hebben gerealiseerd. Wij zijn uiteraard trots op het resultaat en deze feedback, hier doen we het voor!

 

De nieuwe locatie bestaat uit twee verschillende vleugels met woningen en dagbestedingslocaties waarin twee doelgroepen zijn ondergebracht: kind en jongeren en psychiatrie. Doelgroepen waar Vanboeijen zich in de toekomst nog meer op gaat richten.

 

De bewoners hebben allemaal een eigen appartement, daarnaast is er een gezamenlijke ruimte en een ruimte voor dagbesteding op de locatie. Bovendien is er een prachtige buitenruimte die met nieuwe en robuuste speeltoestellen vooral voor de kinderen en jongeren een hele fijne plek is.

 

Wilt u meer informatie over dit project, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op nummer 030 225 80 30 of stuur een email naar Henk Vermaas: [email protected] 23-05-2019