Na zijn afstudeerstage versterkt Rick Remmé  ons bureau nu als adviseur huisvesting /projectmanager.

Mijn naam is Rick Remmé, sinds 1 september 2022 werkzaam als adviseur en projectmanager bij Cure+Care consultancy.

 

Tijdens het laatste halfjaar van mijn HBO opleiding Facility Management aan De Haagse Hogeschool heb ik mijn afstudeeronderzoek bij C+C mogen doen. Ik heb onderzoek gedaan naar het inzetten van huisvesting als strategisch middel in de bestrijding van infectieziekten in zorginstellingen. Het afstuderen was voor mij een enorm leuke en inspirerende tijd die ertoe heeft geleid dat ik het aanbod van C+C om na het behalen van mijn diploma in dienst te komen van harte heb geaccepteerd. 

 

Voorlopig zullen mijn werkzaamheden vooral gericht zijn op het bieden van ondersteuning bij diverse lopende projecten. Hier hoop ik veel van leren zodat ik mij verder kan ontwikkelen als adviseur en projectmanager voor huisvestingsvraagstukken in de gezondheidszorg.


 Lees ook:  Op 7 februari 2022 is Rick Remmé gestart met zijn afstudeerstage bij Cure+Care consultancy.

05-10-2022