Vanaf januari 2022 versterkt  Tinka Vosse-Brandjes als adviseur huisvesting/ projectmanager ons bureau. 

 

 

Even voorstellen: onze nieuwe collega Tinka Vosse-Brandjes 

 

Mijn naam is Tinka Vosse- Brandjes, woonachtig in Uitgeest en sinds 3 januari 2022 werkzaam als projectmanager/adviseur bij Cure+Care consultancy. 

 

Tijdens mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool van Rotterdam heb ik kennis-gemaakt met diverse segmenten binnen de vastgoedmarkt, waarbij ik vooral ge├»nteresseerd ben geraakt in zorgvastgoed. Mijn afstudeeropdracht heb ik dan ook gericht op onderzoek naar een mogelijke sale en leaseback constructie binnen de cure-sector. 

 

Na mijn afstuderen in 2012 ben ik een loopbaan begonnen binnen de bancaire sector. 

Na 5 jaar heb ik besloten mijn passie voor zorgvastgoed te volgen en ben ik aan de slag gegaan als accountmanager zorgvastgoed bij een vastgoedbeheerder. Hier heb ik ervaring opgedaan met het beheer van zorgvastgoedobjecten verspreid over heel Nederland en met het oplossen van diverse huisvestingsvragen van zorghuurders. 

 

Met deze ervaringen, mijn achtergrond en de mogelijkheden binnen C+C hoop ik mij tot een ervaren projectmanager/adviseur te kunnen ontwikkelen 

 

20-01-2022