Nieuws


Vanaf september versterkt Joey Kwakkenbos als adviseur huisvesting /projectmanager ons bureau

 Mijn naam is Joey Kwakkenbos, sinds september 2022 als adviseur en projectmanager werkzaam bij Cure+Care consultancy. 

 

*Persbericht* 

Strategische samenwerking Cure+Care consultancy en C2 Medische Inrichting

Met trots kondigen wij het samenwerkingsverband aan tussen Cure+Care consultancy bv (C+C) en C2 Medische Inrichting (C2MI). . 

Op 7 februari 2022 is Rick Remmé gestart met zijn afstudeerstage bij Cure+Care consultancy.

Als afsluiting van het laatste jaar van de HBO opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool is Rick per 7 februari 2022 gestart met zijn afstudeerstage bij Cure+Care consultancy (C+C). 

Vanaf januari versterkt Tinka Vosse-Brandjes als adviseur huisvesting /projectmanager ons bureau

Mijn naam is Tinka Vosse- Brandjes, woonachtig in Uitgeest en sinds 3 januari 2022 werkzaam als projectmanager/adviseur bij Cure+Care consultancy. 

*Persbericht*

 
Martijn de Jong per 1 januari 2022 benoemd tot partner. 

Cure+Care consultancy bv (C+C) is verheugd en trots te kunnen melden dat Martijn de Jong per 1 januari 2022 is benoemd tot partner.

Ondersteuning bij verduurzaming van uw zorgvastgoed

Duurzaamheid staat wereldwijd hoog op de agenda. In de Green Deal Zorg 2.0 hebben brancheorganisaties in de zorg, zorginstellingen, overheden en bedrijven afspraken gemaakt over ‘Duurzame Zorg voor een gezonde toekomst’, met als doel het versnellen van de verduurzaming van de zorgsector.

Presentatie C+C / Zorgvastgoed Dag 2021

 Tijdens de Zorgvastgoed Dag op 13 september 2021 (thema ‘Vernieuwing in de zorg en van het zorgvastgoed’) zal door een van onze opdrachtgevers samen met Marissa Segers, adviseur bij ons bureau, tijdens een break-out sessie een presentatie gehouden worden over de portefeuille-aanpak verduurzaming. 

Oplevering Breede Vliet Argos Zorggroep


Donderdag 11 maart was de officiële oplevering van het nieuwe zorgcomplex “Breede vliet” te Hoogvliet. Na ruim 1,5 jaar bouwen heeft BM van Houwelingen het zorgcomplex opgeleverd aan Argos Zorggroep. 

Routekaart CO2-reductie Aveleijn


In december 2020 heeft onze collega Marissa Segers samen met en voor opdrachtgever Aveleijn de rapportage ten behoeve van de EED (Energy Efficiency Directive) Energie-audit afgerond.

Brochure verduurzaming zorgvastgoed


In december 2020 is door het AcvZ (Adviescentrum voor Zorghuisvesting) de digitale brochure ‘Verduurzaming Zorgvastgoed’ uitgebracht. C+C heeft hier een bijdrage aan geleverd.

Vanaf november versterkt Christiaan Truitman als adviseur /projectmanager ons bureau. 

 Mijn naam is Christiaan Truitman, woonachtig in Harderwijk en sinds 1 november als projectmanager/adviseur werkzaam bij Cure+Care consultancy. 

Officiële opening bestralingscentrum Radiotherapiegroep

Na een succesvolle afronding van de bouw en installatie is het nieuwe Bestralingscentrum van Radiotherapiegroep op 1 september 2020 officieel geopend. 

De weg naar een “slimme” polikliniek    


Bas Wouters heeft voor zijn master ‘Management in the Built Environment’ aan de Technische Universiteit Delft bij Cure+Care consultancy zijn afstudeeronderzoek uitgevoerd.

Cure+Care consultancy bij
RTL Z programma “De Barometer”

Cure+Care consultancy was zondag 31 mei 2020 jl. om 17:30 te zien in een uitzending van “De Barometer” bij RTL Z. Heb je de uitzending gemist of wil je hem nog een keer zien. Klik dan op de link.

15-jarig jubileum Cure+Care consultancy


Op 1 mei 2020 keken wij met trots terug op 15 succesvolle jaren als adviesbureau binnen de Gezondheidszorg.

COVID-19


Binnen de huidige richtlijnen van het RIVM rond het COVID-19 virus wordt benadrukt dat vooral kwetsbare groepen beschermd dienen te worden.

Vanaf januari 2020 versterkt Inge Oudshoorn als secretaresse ons bureau

Mijn naam is Inge Oudshoorn, woonachtig in Ermelo, en per 1 januari 2020 voor 18 uur per week werkzaam als secretaresse bij Cure+Care Consultancy.

Vanaf november 2019 versterkt Bas Wouters als adviseur huisvesting/projectmanager ons bureau

 Tijdens zijn master is Bas in november 2018 bij Cure+Care consultancy (C+C) begonnen. Waarbij hij eerst als project medewerker in dienst is getreden en later als afstudeerder. Nu hij is afgestudeerd, verwelkomen wij Bas in ons team als adviseur huisvesting/projectmanager.

Contractondertekening Argos Zorggroep & aannemer nieuwbouw Breede Vliet – Meeuwenhof

Op maandag 25 november jl. vond bij Argos Zorggroep een belangrijke mijlpaal plaats voor de nieuwbouw Breede Vliet – Meeuwenhof: het contract met aannemer BM van Houwelingen uit Hardinxveld-Giessendam is getekend!

Bouwkostennota 2020 gepresenteerd

Duurzaamheid is een speerpunt voor zorginstellingen in Nederland. Dit blijkt uit de Bouwkostennota 2020 die vrijdag 15 november 2019 gepresenteerd werd tijdens “het Symposium over Verduurzaming van zorgvastgoed”. Dit symposium werd georganiseerd door het Adviescentrum voor Zorghuisvesting (AcvZ). 

Feestelijke opening van het nieuwe kantoor

Cure+Care consultancy (C+C) is onlangs verhuisd naar een nieuw kantoor. Op 26 september 2019 heeft, in het bijzijn van de relaties van C+C, de officiële opening van het kantoor plaatsgevonden. Het team wil graag alle aanwezigen bedanken voor hun komst en de mooie geschenken.

Nieuwe huisvesting en nieuwe huisstijl 

Cure+Care consultancy (C+C) heeft mooi nieuws te melden: we zijn verhuisd! Diverse redenen waren voor ons doorslaggevend om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor ons bureau. Voor wat betreft het resultaat? Een nieuw kantoor, enkele kilometers verderop.

Nieuwe locatie Vanboeijen met 24 plaatsen VG-kind in gebruik

De nieuwbouw voor Vanboeijen voor 24 plaatsen VG-kind op Park Diepstroeten is opgeleverd naar tevredenheid van de medewerkers en bewoners inmiddels in gebruik genomen. 

Klimmendaal hervat werkzaamheden op locatie Deventer

Onze opdrachtgever Klimmendaal streeft er naar de juiste revalidatiezorg aan te bieden op de juiste plaats en het juiste moment. Het vertrek uit het Deventer ziekenhuis per 1 januari 2019 maakte dat Klimmendaal op zoek moest naar een nieuwe tijdelijke locatie om poliklinische revalidatiebehandelingen voort te zetten.   

Vanaf maart 2019 versterkt Marissa Segers als adviseur huisvesting/projectmanager ons bureau. 

 

Vanaf maart werkt Marissa Segers bij C+C. Een gedreven en enthousiaste nieuwe collega, en met haar facilitaire achtergrond is ze een aanvulling voor het team.. Van harte welkom!