Nieuws

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer. 

Feestelijke opening van het nieuwe kantoor

Cure+Care consultancy (C+C) is onlangs verhuisd naar een nieuw kantoor. Op 26 september 2019 heeft, in het bijzijn van de relaties van C+C, de officiƫle opening van het kantoor plaatsgevonden. Het team wil graag alle aanwezigen bedanken voor hun komst en de mooie geschenken.

Nieuwe huisvesting en nieuwe huisstijl 

Cure+Care consultancy (C+C) heeft mooi nieuws te melden: we zijn verhuisd! Diverse redenen waren voor ons doorslaggevend om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor ons bureau. Voor wat betreft het resultaat? Een nieuw kantoor, enkele kilometers verderop.

Nieuwe locatie Vanboeijen met 24 plaatsen VG-kind in gebruik

De nieuwbouw voor Vanboeijen voor 24 plaatsen VG-kind op Park Diepstroeten is opgeleverd naar tevredenheid van de medewerkers en bewoners inmiddels in gebruik genomen. 

Klimmendaal hervat werkzaamheden op locatie Deventer

Onze opdrachtgever Klimmendaal streeft er naar de juiste revalidatiezorg aan te bieden op de juiste plaats en het juiste moment. Het vertrek uit het Deventer ziekenhuis per 1 januari 2019 maakte dat Klimmendaal op zoek moest naar een nieuwe tijdelijke locatie om poliklinische revalidatiebehandelingen voort te zetten.   

Vanaf maart 2019 versterkt Marissa Segers als adviseur huisvesting/projectmanager ons bureau. 

 

Vanaf maart werkt Marissa Segers bij C+C. Een gedreven en enthousiaste nieuwe collega, en met haar facilitaire achtergrond is ze een aanvulling voor het team.. Van harte welkom!