Nieuws


In Memoriam Bart Jansen

Met grote verslagenheid zijn wij op zondag 18 juni jl. in kennis gesteld van het plotseling overlijden van onze fijne collega Bart. Hij mocht slechts 37 jaar worden. 

Vanaf mei versterkt Daan Garretsen als adviseur huisvesting /projectmanager ons bureau

 Mijn naam is Daan Garretsen, per 1 mei ben ik als adviseur/projectmanager werkzaam bij Cure+Care consultancy. 

Publicatie: Nieuwbouw OKC-CSA 

Antonius Ziekenhuis Sneek

In de laatste uitgave van magazine FMT Gezondheidszorg over de bouw van het nieuwe OK-complex van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. 

*Persbericht*

 
Ron Gerritsen benoemd tot partner. 

 Cure+Care consultancy bv (C+C) is verheugd en trots te kunnen melden dat Ron Gerritsen is benoemd tot partner 

Nieuwbouw OK-Centrum en Medische Beeldvorming VieCuri officieel van start

Op dinsdag 18 oktober 2022 ging de eerste paal de grond in voor een flink bouwproject bij VieCuri Venlo. Eind 2025 worden het totaal vernieuwde operatiekamercomplex (OKC) en de Medische Beeldvorming (MBV) in gebruik genomen.

Vanaf september versterkt Joey Kwakkenbos als adviseur huisvesting /projectmanager ons bureau

 Mijn naam is Joey Kwakkenbos, sinds september 2022 als adviseur en projectmanager werkzaam bij Cure+Care consultancy.  

*Persbericht* 

Strategische samenwerking Cure+Care consultancy en C2 Medische Inrichting

Met trots kondigen wij het samenwerkingsverband aan tussen Cure+Care consultancy bv (C+C) en C2 Medische Inrichting (C2MI). . 

*Persbericht*

 
Martijn de Jong per 1 januari 2022 benoemd tot partner. 

Cure+Care consultancy bv (C+C) is verheugd en trots te kunnen melden dat Martijn de Jong per 1 januari 2022 is benoemd tot partner.

Ondersteuning bij verduurzaming van uw zorgvastgoed

Duurzaamheid staat wereldwijd hoog op de agenda. In de Green Deal Zorg 2.0 hebben brancheorganisaties in de zorg, zorginstellingen, overheden en bedrijven afspraken gemaakt over ‘Duurzame Zorg voor een gezonde toekomst’, met als doel het versnellen van de verduurzaming van de zorgsector.

Presentatie C+C / Zorgvastgoed Dag 2021

 Tijdens de Zorgvastgoed Dag op 13 september 2021 (thema ‘Vernieuwing in de zorg en van het zorgvastgoed’) zal door een van onze opdrachtgevers samen met Marissa Segers, adviseur bij ons bureau, tijdens een break-out sessie een presentatie gehouden worden over de portefeuille-aanpak verduurzaming. 

Oplevering Breede Vliet Argos Zorggroep


Donderdag 11 maart was de officiële oplevering van het nieuwe zorgcomplex “Breede vliet” te Hoogvliet. Na ruim 1,5 jaar bouwen heeft BM van Houwelingen het zorgcomplex opgeleverd aan Argos Zorggroep. 

Routekaart CO2-reductie Aveleijn


In december 2020 heeft onze collega Marissa Segers samen met en voor opdrachtgever Aveleijn de rapportage ten behoeve van de EED (Energy Efficiency Directive) Energie-audit afgerond.

Brochure verduurzaming zorgvastgoed


In december 2020 is door het AcvZ (Adviescentrum voor Zorghuisvesting) de digitale brochure ‘Verduurzaming Zorgvastgoed’ uitgebracht. C+C heeft hier een bijdrage aan geleverd.

Vanaf november versterkt Christiaan Truitman als adviseur /projectmanager ons bureau. 

 Mijn naam is Christiaan Truitman, woonachtig in Harderwijk en sinds 1 november als projectmanager/adviseur werkzaam bij Cure+Care consultancy. 

Officiële opening bestralingscentrum Radiotherapiegroep

Na een succesvolle afronding van de bouw en installatie is het nieuwe Bestralingscentrum van Radiotherapiegroep op 1 september 2020 officieel geopend. 

De weg naar een “slimme” polikliniek    


Bas Wouters heeft voor zijn master ‘Management in the Built Environment’ aan de Technische Universiteit Delft bij Cure+Care consultancy zijn afstudeeronderzoek uitgevoerd.

Vanaf november 2019 versterkt Bas Wouters als adviseur huisvesting/projectmanager ons bureau

 Tijdens zijn master is Bas in november 2018 bij Cure+Care consultancy (C+C) begonnen. Waarbij hij eerst als project medewerker in dienst is getreden en later als afstudeerder. Nu hij is afgestudeerd, verwelkomen wij Bas in ons team als adviseur huisvesting/projectmanager.

Contractondertekening Argos Zorggroep & aannemer nieuwbouw Breede Vliet – Meeuwenhof

Op maandag 25 november jl. vond bij Argos Zorggroep een belangrijke mijlpaal plaats voor de nieuwbouw Breede Vliet – Meeuwenhof: het contract met aannemer BM van Houwelingen uit Hardinxveld-Giessendam is getekend!

Bouwkostennota 2020 gepresenteerd

Duurzaamheid is een speerpunt voor zorginstellingen in Nederland. Dit blijkt uit de Bouwkostennota 2020 die vrijdag 15 november 2019 gepresenteerd werd tijdens “het Symposium over Verduurzaming van zorgvastgoed”. Dit symposium werd georganiseerd door het Adviescentrum voor Zorghuisvesting (AcvZ). 

Nieuwe locatie Vanboeijen met 24 plaatsen VG-kind in gebruik

De nieuwbouw voor Vanboeijen voor 24 plaatsen VG-kind op Park Diepstroeten is opgeleverd naar tevredenheid van de medewerkers en bewoners inmiddels in gebruik genomen. 

Klimmendaal hervat werkzaamheden op locatie Deventer

Onze opdrachtgever Klimmendaal streeft er naar de juiste revalidatiezorg aan te bieden op de juiste plaats en het juiste moment. Het vertrek uit het Deventer ziekenhuis per 1 januari 2019 maakte dat Klimmendaal op zoek moest naar een nieuwe tijdelijke locatie om poliklinische revalidatiebehandelingen voort te zetten.